•• ••

contact

Actueel

Open avond in uitvaartcentrum de Stilte

Geschreven op

Op donderdagavond 25 oktober organiseert Pelgröm Uitvaarten een open avond over: Over kosten en verzekeringen Notaris aangelegenheden Vanaf 19.00 uur inloop koffie/thee met iets lekkers Vanaf 19.30 programma tot 21.00 met pauze. Lees meer »

Uitvaartbeurs 'Uitvaart Vandaag'

Geschreven op

Je kunt er niet omheen, iedereen krijgt er een keer mee te maken: ' de dood' Langzamerhand is dit onderwerp uit de de taboesfeer gehaald en kunnen we er openlijk over praten. Tijdens de 2e editie van uitvaartbeurs in de Grote Kerk van Epe zullen diverse ondernemers u graa... Lees meer »

Roefeldag in Vaassen

Geschreven op

Het is Roefeldag in Vaassen op 26 september a.s. Roefelen is een Vlaams woord en betekent ontdekken of snuffelen. Tijdens de Roefeldag kunnen kinderen actief kennismaken met allerlei beroepen en hobby`bij verschillende bedrijven. Lees meer »

Bezoek 'de Stilte' tijdens Open Monumentendag

Geschreven op

Bezoek `de Stilte` tijdens de Open Monumentendag op zondag 9 september. Tijdens de Open Monumentendag op zondag 9 september kunt u ons monumentale pand `de Stilte` bezoeken. Wij combineren deze dag met een opendag van Pelgröm Uitvaarten. Lees meer »

Sponsoring Triathlon Boschbad Apeldoorn

Geschreven op

Op 8 september aanstaande sponsort Pelgröm Uitvaarten een damesteam, waarvan Hilda Pelgröm deel uitmaakt, in de estafette groep van de 1/8 triathlon in het Boschbad in Apeldoorn. Dit team heeft jarenlang op zondagmorgen in sportcentrum de Koekoek training gehad in een ver... Lees meer »

Balsponsoring KCVO

Geschreven op

Ook in het najaar van 2018 is Pelgröm Uitvaarten trots balsponsor van KCVO! Lees meer »

10 jaar Pelgröm Uitvaarten

Geschreven op

In september 2016 bestond Pelgröm Uitvaarten 10 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum hebben wij een speciale krant uitgebracht. Deze is hier online te bekijken. De Pelgröm jubileumkrant is mogelijk gemaakt door deze adverteerders en deelnemers aan de informatiemarkt. Lees meer »