•• ••

contact

Uitvaartcentrum ‘de Stilte’

In ons uitvaartcentrum 'de Stilte' kunnen naasten rust en bezinning vinden. Het mooie monumentale pand wordt gebruikt voor opbaren en afscheid nemen met 'thuisgevoel'. 

Wij kunnen kleine condoleances verzorgen, maar wij verzorgen ook geregeld condoleances voor meer dan 300 personen in 'de Stilte'. Er kunnen afscheidsdiensten in kleine kring tot ongeveer 25 personen plaats vinden.

Een eigen sleutel

De naasten krijgen een eigen sleutel van uitvaartcentrum 'de Stilte'. U kunt vrij gebruik maken van de grote zaal, de opbaarkamer en/of de familiekamer en de keuken. Bij een opbaring kunt u op uw eigen manier afscheid nemen. U kunt de ruimte waar de overledene is opgebaard naar eigen goeddunken inrichten. U kunt gebruik maken van de keuken om koffie/thee te zetten en koffie/thee  te drinken. U kunt, wanneer u dat wenst, ook tussendoor met verschillende mensen een bezoek brengen aan uw dierbare. Bijvoorbeeld samen met eigen broers of zussen of met de naaste buren. Met een sleutel hebt u de mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip en zo lang u wilt in het centrum te zijn. Hoe mooi is het, dat het mogelijk is om samen met kinderen of met kleinkinderen op een eigen, gepast moment afscheid te nemen van de dierbare. 'de Stilte' leent zich bijvoorbeeld heel mooi om met de  kinderen de uitvaartkist te beschilderen, of buiten in de tuin te gaan picknicken.

Gastvrouwen

Wanneer u 'de Stilte' in gebruik gaat nemen wordt u ontvangen door een van onze gastvrouwen.
Zij zijn ook aanwezig bij een condoleance in 'de Stilte' of bij een condoleance elders, bij een afscheidsdienst in ons uitvaartcentrum, of bij uitgeleide op de dag van de uitvaart.

 

 

Deze uitvaartkist is tentoongesteld tijdens de open dag van Pelgröm Uitvaarten.

  • Home
  • Uitvaartcentrum