•• ••

contact

Ons team

Bij Pelgröm Uitvaarten staan we 24 uur per dag voor u klaar. Daarbij begeleiden wij u niet alleen in alle zaken rondom de uitvaart maar staan we u ook bij met de gevoelens rondom het verlies en het rouwproces. 

Dit kunnen wij doen door ons team van medewerkers, allen ervaren en betrokken personen die werken vanuit de visie van Pelgröm Uitvaarten.

Uitvaartbegeleiding

Voor de begeleiding bij een overlijden tot aan de uitvaart, krijgt u meestal te maken met Hilda Pelgröm en/of Mieke Jansen van der Sligte. Beiden hebben een ruime ervaring in het begeleiden van families. 

Hilda en Mieke worden in de uitvaartbegeleiding bijgestaan door Wim Pelgröm en Jansje van Ravenzwaaij.

Gastvrouwen

Onze gastvrouwen staan de uitvaartbegeleider bij in het begeleiden van de familie. Zo assisteren zij geregeld bij de laatste verzorging van de overledene en verrichten zij ondersteunende werkzaamheden in de uitvaartweek. Zij zorgen onder meer voor de ontvangst en condoleances in 'de Stilte'.

Margreeth Kamphuis en Nelleke Dijkman staan u met zorg, aandacht en respect bij, wanneer u te maken krijgt met het overlijden van uw dierbare. 

   

 

Onze gastvrouwen in de Stilte; Margeeth Kamphuis, Irma Marissink, Jeannette Hagen en Angelique Jansen helpen ons om de families tot dienst te zijn bij condoleances.

 

Organisatie

De directe leiding van de uitvaartonderneming is in handen van Hilda Pelgröm. Zij verzorgt de PR contacten en de werkzaamheden op verschillende gebieden die voor een uitvaartonderneming van belang zijn.