•• ••

contact

Ons team

Bij Pelgröm Uitvaarten staan we 24 uur per dag voor u klaar. Daarbij begeleiden wij u niet alleen in alle zaken rondom de uitvaart maar staan we u ook bij met de gevoelens rondom het verlies en het rouwproces. 

Dit kunnen wij doen door ons team van medewerkers, allen ervaren en betrokken personen die werken vanuit de visie van Pelgröm Uitvaarten.

Uitvaartbegeleiding

Voor de begeleiding bij een overlijden tot aan de uitvaart, krijgt u meestal te maken met Wim en / of Hilda Pelgröm.
Beiden hebben een ruime ervaring in het begeleiden van famillies. 

Wim en Hilda worden bijgestaan in de uitvaartbegeleiding door de collega's Jansje van Ravenzwaaij en Daniëlle Kronmöller.

Gastvrouwen

Onze gastvrouwen staan de uitvaartbegeleider bij in het begeleiden van de familie.
Zo assisteren zij geregeld bij de laatste verzorging van de overledene en verrichten
zij ondersteunende werkzaamheden in de uitvaartweek. Zij zorgen onder meer voor
de ontvangst en condoleances in 'de Stilte'.

Gerda Klok en Margreeth Kamphuis en Nelleke Dijkman staan u met zorg, aandacht en respect bij, wanneer u te maken krijgt met het overlijden van uw dierbare. 

 

 

Onze gastvrouwen in de Stilte, Irma Marissink, Heleen Smit, Jeannette Hagen en Angelique Jansen helpen ons om de families tot dienst te zijn bij condoleances.

Waarneming

Tijdens vakantieperiodes van Wim en Hilda wordt het team bijgestaan door waarnemend uitvaartbegeleider Gerda Habes. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van families bij een afscheid en zij werkt vanuit dezelfde visie. 
Wim en Hilda zorgen na waarneming altijd nog voor aanvullende begeleiding en voor goede nazorg. 

Organisatie

De directe leiding van de uitvaartonderneming is in handen van Hilda Pelgröm. Zij verzorgt de pr contacten en de werkzaamheden op verschillende gebieden die voor een uitvaartonderneming van belang zijn.

 

Contactformulier

U kunt ons met dit formulier een bericht sturen.