•• ••

contact

Kosten en verzekeringen

Kosten

De kosten voor een uitvaart zijn erg afhankelijk van persoonlijke wensen. Wilt u wel of geen overlijdensadvertentie, wilt u wel of geen condoleance of koffietafel? Kiest u voor een afscheidsdienst en op welke locatie? Is er sprake van een crematie of begrafenis? 
U kunt door Pelgröm Uitvaarten vooraf een kostenraming laten opstellen. Ook bij een onverwacht overlijden, wordt voor u zo snel mogelijk een kostenraming gemaakt. Vaak de tweede of derde dag na het overlijden. Zo weet u als nabestaanden waar u aan toe bent.

Verzekeringen

U bent vrij om te kiezen voor de uitvaartonderneming die bij u past. Ook al is er een verzekering afgesloten bij Dela, Monuta, Yarden, Nationale Nederlanden, Ardanta of een andere maatschappij; u kunt altijd bij Pelgröm Uitvaarten terecht. Uitvaartverzekeringen kunt u in 2 hoofdgroepen onderverdelen, namelijk in kapitaalverzekeringen en verzekeringen waarbij een deel wordt uitgekeerd in diensten en een deel in kapitaal. 

Heeft u vragen over uw uitvaartverzekering, neem dan contact op met Pelgröm Uitvaarten. Onze ervaring heeft geleerd dat het niet altijd nodig is om een verzekering af te sluiten, dat u ook heel goed zelf een bedrag kunt reserveren.