•• ••

contact

Ontmoetingsmiddag op zaterdag 5 september 2020

Pelgröm Uitvaarten organiseert een ontmoetingsmiddag

op zaterdag 5 september van 13.00 - 17.00 uur

Wij nodigen u / jullie van harte uit om ons en anderen te ontmoeten in de gemoedelijke sfeer in de tuin van ons uitvaartcentrum ‘de Stilte’  aan de Deventerstraat 91 te Vaassen.

Wij hebben deze brief aan u / jullie gericht als familie, maar vrienden of bekenden, kennissen zijn ook van harte welkom.

Wij vinden het belangrijk om een middag te organiseren waarbij wij stil kunnen staan bij het meegemaakte afscheid en misschien ook om anderen te vertellen hoe de ervaringen zijn geweest. We zullen uiteraard rekening houden met de regels rondom Corona die op dat moment gelden.

Wij hebben er voor gekozen om naast ontmoeten ook mogelijkheden te bieden om te kunnen bezinnen aan de hand van onderstaande thema’s, van 13.30 tot 14.15 uur en van 15.30 tot 16.15 uur.

  • Fotografie, houdt herinneringen levend, tastbaar samenzijn.
  • Schrijven, ode aan mijn dierbare. Korte schrijfopdracht waarbij geen schrijfervaring nodig is.
  • Klei, loslaten en vergankelijkheid. Stilstaan en voelen, door materiaal in je handen.

Verder zal er van 14.45 tot 15.15 uur een tuinconcert gehouden worden door verschillende musici. Zij zullen solo spelen maar ook samen  te beluisteren zijn.

Natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten en  staat er gedurende de hele middag koffie en thee klaar met iets lekkers.

Ook is inmiddels ons team met enkele medewerkers uitgebreid en kunt u met hun kennismaken.

Wij zouden het fijn vinden om u / jullie te ontmoeten op 5 september 2020 in de tuin van ‘de Stilte’, graag tot dan. 

Een hartelijke groet van Wim en Hilda en van ons team: Gerda, Heleen, Irma, Margreeth, Jeannette, Nelleke, Jansje, Angelique, Daniëlle en Mieke.
Naar het overzicht